Supervision

SUPERVISION


Til psykologer:
Jeg tilbyder supervision til psykologer på vej til autorisation. Det kan være som gruppesupervision eller individuelt. De individuelle forløb vil typisk være på 40 timer, som fordeles efter, hvad der giver mening for supervisanten. Typisk kunne dette være 2 timer hver 14. dag. Supervisionen kan tage afsæt i enkelte sager og/eller i at finde sig til rette i psykologrollen. Hvordan kan man udvikle sin psykologrolle, hvordan agerer man i den organisation, man indgår i m.m.

Til ledere:
Jeg har ledelseserfaring fra jobs i den offentlige sektor, og har gennem egen erfaring oplevet, hvordan det er at skabe ledelse for medarbejdere, der befinder sig i krydspresset mellem det politiske niveau, borgerens behov, lovens bogstav og ens egen faglige etik. Jeg tilbyder derfor supervision til ledere, som skal agere og træffe beslutninger i det komplekse landskab, som store organisationer udgør. Supervisionen er løsningsfokuseret og Narrativ i sin tilgang.

Til andre faggrupper:
Socialrådgivere, sygeplejersker, pædagoger og lærere. Her tilbydes gruppe- og individuel supervision, som typisk vil rette sig mod det at være funktionel og ydende i en hverdag, der kører stærkt, og hvor man skal præstere mere, end man måske nogle gang føler sig i stand til. Det kan være i forhold til ens samarbejdsflader, ens team eller på svære opgaver, man står med, som kræver et ekstra overblik og faglig dybde.

PHILIP GYLLING


Torvet 5 1.tv, 3400 Hillerød, T: 28716230, M: philip@gyllings-praksis.dkCopyright 2017 @ All Rights Reserved